Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

ACNEEA

Definitie

 

Este o afectiune a foliculului pilo-sebaceu care obstructioneaza eliminarea sebumului secretat de glanda sebacee, se produce astfel o blocare a porilor  care in timp determina infectarea cu microbi si bacterii. Sebumul are rolul de a mentine umiditatea pielii. In acest proces sunt incluse si celulele moarte care infunda canalul seboreic.

 

TIPOLOGIE

 

Acneea poate avea forme diferite, si anume: leziuni polimorfe, papule, pustule, comedoane(cosuri), microchisturi, noduli, cicatrici.

 

Zona afectata este in general fata, dar acneea mai poate aparea pe toracele anterior si posterior, uneori pe brate.

 

CAUZE

 

INCIDENTA

 

 

EFECTE SECUNDARE

 

Doctorii dermatologi Marion Sulzberfer si Saide Zaidens afirmau in anul 1948: “Nu exista boala care sa provoace mai multe trauma psihice, mai multe neintelegeri intre parinti si copii, mai multe sentimente de insecuritate si inferioritate si o suma mai mare de suferinte psihice decat acneea vulgara”.

Deoarece acneea poate afecta pe termen lung aspectul fizic al unei personae, mai ales daca nu este tratata corespunzator, aceasta are urmatoarele efecte secundare:

 

TRATAMENT HOLISTIC

 

Detoxifierea este prima etapa a tratamentului holistic. Un ficat sanatos precum si un colon cu o balanta normala bacteriana, sunt prima conditie a unui ten curat.

Noi recomandam detoxifierea cu Zeolite Detoxi Max, deoarece acest zeolit care contine si bentonita si extract sin scoarta de ulm alb actioneaza atat asupra ficatului cat si a aparatului gastro-intestinal.

Tratamentul este a doua etapa holistica. Si in aceasta etapa primul produs recomandat este zeolit, deoarece acesta este si imunomodulator; pe langa acesta asociem si alte produse pentru reglarea metabolismului, dar si pentru uz extern.

Alte recomandari adiacente

Cura de cruditati

ALTE RECOMANDARI TERAPEUTICE

 

Intretinerea este a treia etapa holistica. Dupa vindecare, recomandam continuarea tratamentuli pe doza de intretinere numai cu zeolit timp de 4 luni, apoi o cura de 4 luni pe an pentru detoxifiere.

MENTALUL este al treilea palier holistic extreme de important. Bolnavul trebuie sa fie increzator si luminos, sa se iubeasca pe sine si tot ce il inconjoara. Atunci cand ne situam in conul de energie lumina, primim ajutor Divin.

Contactati-ne pentru stabilirea unei linii terapeutice adecvate si a unui program therapeutic prin care vom urmarii evolutia afectiunii pana la vindecare

Surse:

“Sanatate si vindecare-folosind stilul de viata edenic si remediile naturale”, vol.II. Autor Sorin Nicola

www.sfatulmedicului.ro

www.arcadiamedical.ro

www.cosmeticabio-zeolit.com

 

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse