Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

Despre noi

De ce Medicina Naturista?

Aceasta este Medicina pe care Omul a invatat-o inca de la inceputuri. Marele Mircea Eliade spune foarte frumos ca atunci, in zorii civilizatiei, omul discuta in concreto cu zeii, iar acestia l-au invatat cum sa traiasca in Natura.

Societatea moderna insa l-a indepartat pe om de Natura Mama, iar stiinta moderna a creat medicina conventionala. In ciuda marilor descoperiri stiintifice, care nu pot fi negate, medicina alopata esueaza din nefericire in fata bolilor grave ale epocii moderne. Poluarea tot mai agresiva la care este supus omul de catre societatea super industrializata, a determinat o dezvoltare a bolilor grave, greu tratabile sau incurabile. Marii giganti alimentari precum si marii giganti farmaceutici inregistreaza cifre de afaceri uriase in detrimentul sanatatii omenirii. Gena umana se afla in pericol din cauza acestei agresiuni pe multiple planuri.

Dar Medicina Naturista revine in forta, atat prin Medicina traditionala pastrata cu sfintenie in diverse culturi, cat si prin cercetari moderne care sunt axate pe crearea de produse paramedicale de mare eficienta. Sunt tari dezvoltate care investesc deja enorm in acest sector, de exmplu in SUA, unde s-a implementat un program guvernamental, piata este impartita  50% Medicina Alopata si 50% Medicina Naturista. Asta inseamna ca 50% din tot lantul comercial format din producator, distribuitor,medic,farmacist,bolnav este axat pe acest domeniu.

Din fericire, desi piata noastra medicala este in momentul actual ocupata la un nivel de aprox. 5% de domeniul Medicinei Naturiste, avem un lant comercial complet. Sunt producatori curajosi care au investit in acest domeniu care pare avantgardist. De asemenea sunt aprox.100-200 de medici naturisti, adevarati eroi, care sunt  pionierii terapiei naturiste din tara noastra. Noi toti cei care lucram in acest domeniu suntem confruntati cu situatii grele din cauza suspiciunii, a nepasarii manifestate de sistemul de sanatate de la noi, a agresiunii exercitate pe diverse canale media, dar mai ales suntem confruntati cu o degradare culturala indusa de materialism si copilul lui diform comunismul. Trebuie sa o spunem in mod clar si raspicat cultura materialista ne-a limitat ontologic, deoarece a scos spiritul din ecuatia existentei, lasand ratiunea fara Tata, lasand ratiunea deci sa bintuie haotic in neant, iar neantul cultural creaza monstrii; desigur ne referim la cultura spirituala si evident la realitatea spirituala din care am fost goniti, deoarece omul traieste doua realitati: timpul profan/realitatea terestra si timpul liturgic/realitatea spirituala, asa cum spune minunat acelasi Mircea Eliade.

Asteptam insa cu incredere momentul in care guvernantii nostri vor initia un Program National de dezvoltare a Medicinei Naturiste.

Acest concept al Medicinei Naturiste se bazeaza pe o filosofie profunda care poate fi explicata sintetic astfel:

Tot viul planetar se afla intr-o  legatura sinergetica, atat in interiorul ecosistemului, dar si cu Planeta Mama si  Tatal Ceresc.  Asadar suntem "legati' de Dumnezeu prin Spiritul Divin, Scanteia Divina cu care suntem "dotati" din nastere; dar suntem legati si de teluric, deoarece Terra functioneaza ca un organism viu si continua sa ne ofere ca o adevarata mama tot ce este mai bun pentru sanatatea noastra. Depinde numai de noi daca, si cand intelegem sa ne racordam la Canalul Energetic Divin, pentru a primi Lumina.

De asemenea tot  noi putem decide sa traim sanatos si sa ne tratam sanatatea cu produse vitale, care sunt asimilate organic, natural si fara efecte adverse sau secundare.

Farmacopeea chimica, in ciuda marilor descoperiri, ne trateaza temporar si de cele mai multe ori cu efecete secundare,  care duc la deteriorarea imunitatii, iar in final a sanatatii prin alterarea functiilor unor organe vitale.

Asadar vizitatorule drag, studiaza produsele prezentate pe acest site, mediteaza adanc si decide ce este mai bine pentru tine, pentru viitorul tau si al celor dragi.

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse