Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

Termeni si conditii

Livrarile de produse sunt sistate temporar. Contactati-ne pentru a va putea ajuta. Cream linii terapeutice pentru aproape orice linie terapeutica; va oferim telefoanele de contact producator/importator pentru a putea cumpara la preturile cele mai mici;stabilim dozele(DZR) si Programul Terapeutic prin care urmarim evolutia bolnavului. Toata aceasta activitate este gratuita. Daca bolnavul doreste ne poate face o donatie.

Cititi cu atentie ofertele si instructiunile produselor, inainte de a efectua o comanda. In cazul in care nu sunteti pe deplin lamuriti asupra calitatilor unui produs, sunati la Tel. 0769.747.614. 

 Ne  oblogam sa livram clientilor produsele in termen de garantie, insotite de documentele legale.

Conditii returnare produse:

. Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientrul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

. In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut-produsul trebuie returnat sigilat;

. Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea/primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intacte;

. In cazul aparatelor de ingrijire personala si/sau a produselor de igiena personala, acestea nu pot fi returnate dupa desigilare.

Aceste dispozitii se alica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art. 4, alin.1, lit.b din O.G. 130/2000

IN CAZUL RETURNARII/INLOCUIRII PRODUSELOR CA URMARE A RENUNTARII LA CUMPARARE, COSTURILE DE RETURNARE/INLOCUIRE SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT. RENUNTAREA LA CUMPARARE IN MOD REPETAT VA PUTE FI CONSIDERATA UN ABUZ.

Nota: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSITE si impreuna cu toate documentele care le-au insotit (factura, prospecte, certificari)

NOTA.

Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate.

Medicamentele naturiste sunt omologate ca suplimenti alimentari prin conventie/legislatie internationala si nationala.

Suplimentele alimentare se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca tratamentul medical de specialitate.

Rezultatele pot fi diferite functie de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii,  modul in care este inteles si aplicat principiul holistic de tratament, cu cele trei paliere: tratamentul, regimul alimentar si mentalul.


Nu suntem responsabili pentru administrarea neadecvata sau incorecta a produselor oferite.

 

 

 

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse