Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

Zeolit Mineralul Antitumoral

ZEOLIT,  MINERALUL ANTITUMORAL

Zeolitul este un mineral-aluminosilicat, format prin interactiunea lavei vulcanice incandesacente cu apa marii. El se afla in roca intr-un strat de 3-4cm. Sunt cunoscute mai multe varietati de zeolit, dar numai una singura este folosita in terapie si anume clinoptilolit-ul.

Zeolitul este folosit in Medicina Ayurveda precum si in medicina traditionala chineza de mii de ani. El a fost "redescoperit" de stiinta moderna, iar calitatile lui au impus introducerea sa in rezervele strategice ale tuturor marilor puteri nucleare, fiind cel mai bun decontaminant radioactiv cunoscut. Astfel a fost folosit la decontaminarea zonei Cernobal, fiind utilizat in purificarea apei, solului precum si in detoxifierea animalelor si a omului.

 

CONSTITUENTI

 

. Calciu

. Magneziu

. Potasiu

. Sodiu

 

PROPRIETATI

. Structura de fagure

. Canale interne-nanotuburi cu dimensiunea de 4.5 Angstromi; in aceste canale sunt depozitate toxinele pe care le extrage

. Incarcat cu sarcina ionica negativa

. Astfel extrage cationic tot ce are sarcina ionica pozitiva

. Functioneaza ca o sita moleculara sau "cocon chimic"

 

PROCES FIZICO-CHIMIC

. Schimb cationic-datorita incarcarii negative foarte inalte, particulele micrionizate de zeolit, atrag toxinele incarcate pozitiv si le neutralizeaza, Acestea parasesc corpul odata cu eliminarea zeolitului in max.6-8ore de la ingerare.

. Dupa ce absoarbe toxinele, sarcina lui devine usor pozitiva, astfel ataca si distruge celula  tumorala.

 

PROCES DE FABRICATIE

. Zeolitul este purificat, apoi este micronizat la dimensiunile optime care asigura potentarea capacitatilor sale si anume in gama 1-65microni.

 

SEMNALELE CE IMPUN O CURA CU ZEOLIT

 

. Oboseala nejustificata, energie scazuta, chiar daca ne odihnim si ne hranim suficient.

. Stari de somnolenta de-a lungul zilei si trezitul greu dimineata.

. Starile depresive, anxietatea, nervozitatea, lipsa puterii de concentrare.

. Miros neplacut al respiratiei si chiar unele depozite albicioase pe limba.

. Pofta de dulciuri, de alimente prajite si condimentate.

. Indigestie, senzatii frecvente de voma sau greata.

. Unele afectiuni cronice, precum: acnee, hemoroizi, psoriazis, constipatie, diabet, reumatism, artrita, cancer.

. Supraponderalitate sau predispozitie la obezitate.

 

Zeolitul nu afecteaza plombele din mercur, tijele sau articulatiile metalice implantate. El ajuta doar la indepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma cationica) si nu afecteaza metalul in stare solida (nedizolvat). Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora.

 

Conform FDA, agentia americana pentru controlul hranei si al medicamentelor, administrarea interna a zeolitului este considerata a nu avea riscuri pentru sanatate. Totusi, administrarea zeolitului nu este indicat a se realiza concomitent cu medicamente pe baza de litiu si de alte metale, deoarece zeolitul va ajuta la eliminarea acestora din organism, nelasandu-le sa-si exercite actiunea terapeutica.

 

CALITATI:

. Detoxifiant

. Intoxicatia cu metale grele

. Intoxicatia cu pesticide

. Intoxicatia cu xenoestrogeni

. Iradiere

. Extrage virusi, bacterii si alti agenti patogeni

. Regleaza PH-ul organismului

. Antioxidant-extrage LDL colesterol, placile de aterom, chiaguri de sange de pe vasele sanguine

. Cancer-distruge celula tumorala

. Diabet-produce o scadere a glicemiei

. Autism-influenteaza pozitiv puterea de concentrare si asimilare a informatiilor

. Hepatita

. Infectii intestinale-normalizeaza flora bacteriana a intestinului

. Infectii virale

. Imunomodulator

. Gastrita

. Ulcer gastric

. Infertilitate

. Guta

. Afectiuni ale circulatiei sanguine

 

Antioxidantii joaca un rol semnificativ in pastrarea sanatatii si tineretii corpului uman. Cum fiecare celula a corpului este invadata de substante daunatoare de aproximativ 1000 de ori zilnic, necesitatea puternicilor antioxidanti devine incontestabila.

Zilnic primim cantitati excesive de toxine in corp, pe care acesta nu este capabil sa le dezintegreze sau sa le neutralizeze.

Multe membrane celulare  asadar mor in momentul bombardarii cu particule de toxine incarcate pozitiv (radicalii liberi).

Zeolit micronizat ajuta la neutralizarea acestor toxine din corp, si ajuta corpul la detoxifiere avand ca rezultat imbunatatirea tuturor functiilor vitale.

Se obtine imbunatatirea si restabilirea imunitatii, procesul de imbatranire este incetinit,  celula isi recapata capacitaea de oxigenare si se obtine o  crestere a energiei.

Zeolitul reface si regleaza pH-ului alcalin in jur de 7.4 facandu-l un incontestabil ajutor in tratarea diferitelor afectiuni care au drept cauza o aciditate crescuta si instalata in anumite zone ale organismului, aceasta aciditate fiind primul semnal al imbolnavirii..

Sistemul imunitar  este afectat de evolutia pH-ului datorita toxinelor din corp, care pot cauza iesirea din parametrii a pH-ului, acesta devinind acid. Cand se intampla acest lucru corpul uman va fi lipsit  de anumite minerale si acesta poate fi inceputul problemelor de sanatate.

 Prin restabilirea pH-lui alcalin din corp, zeolitul ajuta la cresterea nivelului energetic, creste cantitatea de oxigen inhalat  si  aduce in limite normale  sistemul imunitar.

Ionii negativi, linistesc si echilibreaza nivelul pH-ului, iar efectul puternic antioxidant al zeolitului micronizat produce incontestabile beneficii in tratamentele de infrumusetare si  de ingrijire a pielii.

Ceea ce conteaza este absorbtia,  neutralizarea toxinelor si eliminarea lor din piele.

Zeolitul va prinde in capcana, va absorbi si va neutraliza toxinele, apoi vor fi indepartate si pielea va ramane proaspata, curata si regenerata.

Zeolitul este un produs excelent pentru pielea iritata si sensibila.

In mastile cosmetice, ionii toxici sunt absorbiti in zeolit si apoi sunt indepartati odata cu  masca.

Ionii negativi creaza un sentiment de echilibru, buna dispozitie si relaxare.

Ajuta la protejarea pielii de atacurile constante ale radicalilor liberi si a inflamatiilor si este benefic pentru colagenul si elasticitatea pielii.

Amelioreaza afectiuni ale pielii de la micoze pana la psoriazis.

 

Zeolitul face ca lumea sa fie un loc mai curat in care sa traiesti, absorbind si neutralizand toxinele si elementele poluante. A fost folosit  ca decontaminant radioactiv la limpezirea  atmosferei iradiate in urma exploziei nucleare de la Cernobil si Three Mile Island. Este cel mai puternic decontaminant radioactiv natural din lume; este folosit asadar la decontaminarea atmosferei, apelor, solului, animalelor si nu in ultimul rand a OMULUI.

Cand a avut loc incidentul nefericit de la Centrala atomo-nucleara de la Cernobil, zeolit natural a fost transportat  in oras ca o masura de prim raspuns pentru a atenua efectele nocive ale radiatiilor, scurgerea in aer, apa si sol. Contaminarea radioactiva este foarte persistenta in organism si in mediul inconjurator.

Zeolitul natural este si acum consumat de copiii din apropierea orasului Cernobil (în paine si prajituri) iar vacile de lapte sunt hranite cu zeolit pentru a prinde in capcana contaminantii, cum ar fi  Strontiul, pentru  a contribui la minimizarea efectelor nocive ale radionuclizilor în organism.

 Zeolitul  natural este de asemenea folosit in multe zone de pe glob care contin elemente de contaminare nucleara (SUA, Canada, Australia si Europa).

Este o sintetica versiune folosita de NASA pentru protejarea astronautilor de precipitatiile radioactive.

Este folosit in sectorul industrial, in horticultura pentru producerea produselor organice.

Este folosit constant in tratamente medicale.

Ajuta la protejarea pielii de constantele atacuri ale radicalilor liberi si in general ajuta la regenerarea acesteia.

 

Clinoptilolitul are o structura asemanatoare unei custi formata din oxid de siliciu si oxid de aluminiu. Aceasta are ca rezultat o supraincarcare negativa actionand astfel ca un magnet mineral . Ce înseamna acest lucru pentru noi? Deoarece multe toxine din organism sunt incarcate cu o sarcina pozitiva, Clinoptilolitul, actioneaza ca un magnet, atragand metalele si toxinele incarcate pozitiv si le absoarbe in structura sa in forma de fagure.. Acesta este în esenta un cocon chimic. Acest fenomen este cunoscut sub numele de schimb cationic, cu alte cuvine permite ca zeolitul sa absoarba si sa retina tot ceeace inmagazineaza, iar apoi se elimina in totalitate din organism in conditii de siguranta.

Clinoptilolitul este  singura forma de zeolit pentru consum uman cu un nivel de puritate variabil. Conform United States Geological Survey (USGS), cele mai bune depozite naturale de zeolit din întreaga lume sunt estimate sa aiba un continut de zeolit variind de la 60% la 80% în puritate.

In urma prelucrarii, purificarii si activarii capacitatea de schimb cationic este folosita la maxim.

Capacitatea de Schimb Cationic (in engleza Cation Exchange Capacity; CEC ) este capacitatea de a actiona ca un magnet mineral, în atragerea de toxine si metale grele din organism, eliminarea acestora si cedarea de ioni in locul acestora. Zeolit-ul este incarcat cu sarcina ionica negativa, iar toti contaminantii, virusii, agentii patogeni au sarcina ionica pozitiva.

Multi contaminanti care se gasesc în natura sunt incarcati pozitiv.

Zeolitul , fiind incarcat negativ, actioneaza ca o capcana, atragand toxinele si în conditii de siguranta le elimina din organism.

Capacitatea sa extraordinara de schimb cationic il claseaza mult peste argilele superioare.

Capacitatea de schimb cationic a zeolitului (CSC) este direct legata de gradul de puritate , precum si de metoda de activare.

In final , zeolitul trebuie sa nu contina cristale de siliciu. Cristalele de siliciu pot provoca boli de plamani si cum anumiti zeoliti  contin cristale de siliciu, trebuie evitati. Acesti silicati sunt daunatori pentru fiintele umane.

Zeolitul nu se administreaza impreuna cu tratamentul chimioterapeutic pe baza de Platina si Litiu (Cisplatin,Carboplatin), intrucat efectul citostaticelor se va anula.  Ca masura de siguranta, se  administreaza  Zeolitul cu o pauza de 2 zile dupa si inainte de tratamentul cu citostatice. Zeolitul ajuta organismul sa reziste acestor cure devastatoare si isi continua actiunea lui de distrugere a celulei canceroase

Zeolitul va ajuta doar in indepartarea metalelor dizolvate la nivel celular (cele in forma lor cationica) si nu va afecta  metalul, în stare solida (nedizolvat).

Va extrage insa din organism mercurul si alte metale grele ajunse acolo in urma dizolvarii lente a acestora, dizolvare  denumita in metalografie DIFUZIE METALICA. Asadar zeolitul nu afecteaza lucrarile dentare, protezele metalice, implanturi metalice,etc

40 % din zeolit aduna metalele grele din traectul gastrointestinal, si 60% pe cele din sange si de la nivelul celulelor. Zeolitul aduna toxinele intr-o ordine ierarhica. Mai intai actioneaza in eliminarea plumbului, a mercurului si a arsenicului. Aceasta faza ar putea dura de la 1 la 4 saptamani sau mai mult. Apoi zeolitul elimina toxinele secundare – pesticidele, ierbicidele.

 Statistica ne spune ca, in stadiile terminale de cancer, rata  curabilitatii este de 78%, iar rata de supravietuire este de 89%. Foarte important in ameliorarea bolii canceroase este asocierea Zeolitului, care omoara celula canceroasa, cu Biostem care este un activator al celulelor STEM, rezultatul fiind o regenerare celulara la nivelul organului afectat.

Zeolit  poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

Mineral vulcanic, încarcat negativ . atrage toxinele încarcate pozitiv (toate toxinele sunt încarcate pozitiv) si le mentine în structura în forma de cusca pe care zeolitul o are. Încarcatura ionica se transforma într-una pozitiva cand este încarcat cu toxinele ce le absoarbe. Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Deci moleculele de zeolit ce devin pozitive, atrag celulele infectate. O data intrat în celula canceroasa, zeolitul o distruge. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membranele cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.

Studiile au demonstrat ca Zeolit-ul activeaza enzima P21 din celulele canceroase, avand o puternica activitate antivirala.

Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaintalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atras spre membranele negative ale celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.

Toata lumea prezinta toxicitate în organism în diferite statdii si moduri. Unele pot avea pielea mai sensibila, unele pot arata probleme medicale severe. Oamenii raspund diferit la tratament. Recomandarea noastra generala este de a administra produsul timp de min. 4 luni, apoi o reevaluare de catre medicul curant este necesara pentru a vedea daca au fost înregistrate progrese. Va rugam asigurati-va ca luati doza recomandata, pentru a beneficia de rezultate optime.

In general, rezultatele pozitive apar in 3-7 zile, dar sunt si cazuri in care organismul puternic contaminat, puternic dezechilibrat, reactioneaza mai lent, asflel incat putem vedea rezultate pozitive dupa 30 de zile si chiar mai mult. Desigur noi toti suntem dornici de minuni, dar trebuie sa ramanem echilibrati si sa constientizam faptul ca dupa ani de intoxicare si dezechilibru armonic si energetic, drumul revenirii, al refacerii organismului este unaori lent dar sigur.

Nu trebuie sa uitam ca trebuie sa ne schimbam radical stilul de viata si anume trebuie sa trecem la o alimentatie sanatoasa si echilibrata; trebuie sa eliminam toate alimentele impanate cu Euri, aditivi, conservanti chimici, etc. precum si apa imbuteliata in plastic deoarece ne contamineaza. Trebuie sa trecem de la o viata sedentara si sa petrecem mai mult timp in aer liber pentru miscare si oxigenare, evident nu pentru a invada natura cu gratare pline de mici si carne de porc.

Zeolitul se administreaza sub forma de pulbere macinata foarte fin. Zeolitul este pulbere de clinoptilolit, singura forma terapeutica de zeolit. Este 100% sigur si non-toxic: metalele grele sunt eliminate din organism dupa 6-8 ore de la ingerare.

O alta actiune majora a zeolitului este detoxifierea organismului, care este mai mult decat necesara pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru prevenirea problemelor de tranzit intestinal lent, pentru o mai buna funcionare a organelor interne, pentru pierderea in greutate etc. Igienizarea colonului – groapa de gunoi a organismului – este primul pas care trebuie facut pentru detoxifierea organismului.

Detoxifierea se realizeaza prin mecanismele naturale de care dispune corpul nostru si care functioneaza dupa un ciclu cotidian.  Zilnic, organismul elimina toxine prin colon, rinichi, plamani, ficat, piele. O alimentatie prea bogata in grasimi, carne, lactate grase, alimente rafinate, produse chimice impiedica eliminarea toxinelor.

Mecanismele de excretie (implicate in detoxifierea organismului) pot lupta impotriva agentilor nocivi (cum sunt toxinele de origine fizica, chimica, biologica sau psihologica) doar pentru un timp. Pe termen lung insa, in lipsa unor masuri concrete luate pentru detoxifierea organismului, toxinele se acumuleaza si afecteaza metabolismul. Digestia dificila, disfunctiile colonului, scaderea imunitatii, problemele renale, hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau nervoase sunt exemple ale tulburarilor care apar pe fondul acumularii toxinelor si al lipsei unei cure de detoxifiere. Tratamentul cu Zeolit  realizeaza procesul de eliminare, neutralizare si transformare a toxinelor, ajutand organismul sa-si indeplineasca functiile cu succes.

Mentionam ca ofertele de zeolit ,si nu numai, de pe acest site sunt la pret de producator si nu includ adaos comercial.

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse