Dr. Ovidiu Chis Miron
Informatii comenzi

Atentie! Noi nu mai facem livrari. Oferim gratuit sfaturi terapeutice.

Livrare numai prin curier rapid in max.48 ore de la primirea comenzii.

Imediat ce vom primi comanda dvs., aceasta devine prioritara si veti primi un telefon de la noi pentru confirmare si alte detalii.

Email:
corneliu.lucian46@yahoo.com
Yahoo Messenger: corneliu.lucian46
Persoana de contact:
Moisescu Corneliu Lucian

Daca doriti o linie terapeutica folositi si tel.

Orange:  0756651048

Cosmote: 0769747614

ZEOLITUL DISTRUGE CELULA TUMORALA

Ultimele statistici arata ca Romania se situeaza pe locul intii in lume privind numarul cazurilor noi de cancer!  Ce poate fi mai grav si mai trist…

 

DEFINITIE:

 

Cancerul este o boala in care anumite celule din organism inceteaza sa mai functioneze normal.  Aceste noi celule mutante (codul genetic ADN a suferit o modificare) pe care le numim cancerigene, incep sa se multiplice necontrolat.  Simultan, ele incep sa-si dezvolte propria retea de vase sanguine, conducind treptat la formarea unei tumori.  Adesea, aceste celule anormale migreaza in circuitul sanguin al organismului de unde sint transportate spre alte zone, unde se localizeaza si formeaza alte tumori, slabind vitalitatea organismului, vlaguindu-l si in final, otravindu-l cu toxinele produse.  Concis, cancerul reprezinta un proces accelerat si haotic de crestere si dezvoltare necontrolata si eronata a celulelor afectate.  Examinate la microscop, ele prezinta o configuratie si structura anormala, si dezorganizata – o totala dezordine biologica.

 

Paradoxal, cancerul este un fenomen “natural”, reprezentind reactia organismului in fata unui asalt neintrerupt de numerosi factori asupra mecanismelor sale de auto-reglare si mentinere a unei stari de echilibru.  Orice celula din organism se poate canceriza, fapt care se si intimpla chiar zilnic.  In conditii normale insa, sistemul imunitar fie distruge aceste celule degenerate, fie le reporgrameaza la o functionare normala.  Dar daca este la rindul sau dereglat, sistemul imunitar nu mai poate stavili instaurarea bolii. Cancerul poate fi localizat (celulele canceroase nu migreaza inafara tesutului sau organului de origine), sau metastaza (se difuseaza in alte zone).

 

Exista 150  de tipuri diferite de cancer, care se pot grupa in cinci categorii majore:

 

1. Carcinom – Apare in tesutul epitelial care acopera suprafata pielii sau mucoasa gurii, nasului, gitului, cailor pulmonare, traiectului genito-urinar, si gastro-interstinal, sau invelisul interior al glandelor (sini, tiroida).  Cancerul de plamini, mamar, de prostata, de stomac, de colon sau al pielii se prezinta sub forma de tumori solide.

 

2. Sarcoma – Afecteaza scheletul osos si tesutul conjunctiv care protejeaza organele si tesuturile (cartilagii, muschi, tendoane, tesut adipos, invelisul exterior al plaminilor si abdomenului, sistemul nervos central si al vaselor de singe.  Sarcomele se definesc tot ca tumori solide, se manifesta rar, si sint extrem de maligne.

 

3. Leucemie – Se formeaza in singe si maduva spinarii, dupa care leucocitele (celulele albe din singe) degenerate  incep sa afecteze splina si alte tesuturi.  Aceste tumori nu sint solide si se manifesta  ca o superproductie  de leucocite.

 

4. Limfom – Afecteaza glandele limfatice. Aceste glande au rolul de filtre, captind si eliminind impuritatile care se creeaza in organism.  Ele se concentreaza in zona gitului , subtioarei, splinei, anghinala, centrul pieptului si in jurul intestinelor.  Aceste tumori sint formate de obicei din leucocite anormale care se comaseaza in nodulii limfatici formind o structura solida. Sint doua tipuri majore de limfoame: (a) boala Hodgkin (formatiuni canceroase caracterizate prin cresterea volumului nodulilor limfatici, splinei si ficatului , insotita de o anemiere progresiva ) si limfomul non-Hodgkin (alt gen de limfom malign).

 

5. Mielom – Este un tip rar de tumora care afecteaza celulele plasmei sanguine producatoare de anticorpi, sau celulele din maduva spinarii generatoare de celule sanguine.

 

O trasatura fundmentala a celulelor canceroase este longevitatea (practic, ele sint imortale).  Conglomerate de astfel de celule devin aidoma parazitilor, formindu-si propria retea  de vase sanguine, alimentindu-se din singele gazdei. Si astfel ia nastere tumora ca inflamatie generata de o dezvoltare anormala a unor celule.  Cind aceasta tumora invadeaza tesutul sanatos adiacent, sau se indreapta spre alte tesuturi prin sistemul limfatic sau sanguin, ea devine maligna.  Boala devine letala in cea de-a doua faza: metastaza (desprinderea de tumora initiala, navigarea via sistemul circulator, si colonizarea altor tesuturi). Se formeaza asfel tot mai multe tumori pina cind organismul este coplesit, slabit, epuizat si otravit de toxine.  In general, decesul survine in urma unei banale infectii provocate de o bacterie, virus sau ciuperca – microbi care altfel, ar fi anihilati de un sistem imunitar sanatos.

 

 

Conform cercetarilor la zi, nu exista o singura cauza a acestei boli devastatoare.  La aparitia si dezvoltarea cancerului concura o multitudine de factori interdependenti.  In prezent, se stie ca tumorile apar in urma unor modificari sau rearanjari la nivelul informatiei genetice stocate in AND-ul fiecarei celule, in doua etape: initierea si promovarea. Factorii cancerigeni de initiere interactioneaza nemijlocit cu AND-ul celular si pot fi: fum de tigara, poluarea mediului ambiant, pesticide, metale grele, produse chimice industrale, virusi, radiatii, radicali liberi, hormoni (mai ales estrogeni).

 

 

Concret, o alimentatie saraca in fibre vegetale prelungeste tranzitul substantelor cancerigene in traiectul intestinal favorizindu-le dezvoltarea.  Deteriorarea functiilor metabolice modifica functionarea unora dintre enzimele de dezactivare a substantelor cancerigene, permitindu-le astfel sa interactioneze direct cu AND-ul.  Alteori, celulele se reproduc prea rapid si nu mai ramine timp pentru procesul de aplicare a corectiei.  Aceasta permite ca dereglarile survenite la un moment dat in structura AND sa se transmita ca atare generatiei urmatoare de celule devenind astfel mutatie definitiva.  Alteori, procesul de reparare a AND-ului poate fi intrerupt de un factor cancerigen initiator cum sint metalele grele (mercur, plumb, cadmiu) care de regula, impiedica corectarea codului genetic ADN.

 

 

Dupa initierea procesului cancerigen, boala poate ramine nedetectata chiar multi ani la rind.  Aceasta perioada latenta este marcata de actiunea factorilor promotori.  Acestia nu afecteaza direct AND-ul celular, dar amplifica destabilizarea, perimitind proliferarea anormala a celulelor cancerigene.  Daca asaltul factorilor cancerigeni este sustinut, tumorile pot sa se dezvolte nestijenit, chiar in conditiile unui sistem imunitar competent. O tumora sau leucemia se dezvolta:

 (a) cind celulele canceroase se multiplica masiv ca urmare a unui exces de factori de initiere, sau

 (b) cind anihilarea celulelor canceroase din organism este ingreunata din cauza unui sistem limfatic supraincarcat sau a unui sistem imunitar compromis.

 

Principalii factoririi majori de initiere si promovare a fenomenului cancerigen:

 

* SOARELE – In special razele ultraviolete-B sau –C.  In prezent, radiatiile ultraviolete sint chiar mai puternice din cauza amplificarii gaurii din straturile de ozon in zona Antarcticii.

 

* EXPUNEREA  CRONICA  LA  CIMPURI  ELECTROMAGNETICE – Sintem permanent expusi acestor cimpuri generate de televizoare, computere, telefoane mobile, cuptoare cu microunde, iluminatia din locuinte sau birouri, linii de inalta tensiune.  Aceste cimpuri afecteaza enzimele raspunzatoare de controlul procesului de crestere, expresie a genelor din sctructura AND, diviziunea si multiplicarea celulara normala.

 

* ANOMALII  MAGNETICE  ALE  PAMINTULUI - Acestea intensifica conductivitatea electrica a solului si aerului.

 

* POLUAREA  TOXICA  DE  INTERIOR  DIN  LOCUINTE  SI  BIROURI - datorata in special materialelor de constructie, materialelor plastice, vopselor etc.

 

* RADIATIILE  IONIZANTE – Prin natura lor de inalta energie, radiatiile ionizante pot smulge electroni din structura materiei.  De pilda, tehnologia pe baza de raze X (75% din cazurile de cancer mamar sint provocate de iradieri medicale cu razeX), sau emanatiile ionizante ale lampilor fluorescente, monitoarelor de calculator, ecranelor de televizor.

 

* RADIATIILE  NUCLEARE – Reactoarele nucleare emit zilnic mici cantitari de gaze radioactive.  Are loc poluarea radioactiva a caderilor de ploaie care se acumuleaza in sol si contamineaza ulterior circuitul de hrana , ajungind in final si in apele municipale.

 

* PESTICIDE/IERBICIDE – Acestea se acumuleaza in final in tesuturile adipoase (de grasime) ale pestilor, vitelor, animalelor salbatice si oamenilor.  In organanismul uman, aceste substrante cancerigene lipo-solubile se acumuleaza in organele cu o mare proportie de tesut adipos(creierul, organele sexuale, glandele mamare).

 

* TOXINE  INDUSTRIALE – S-au identifiat peste 400 de compusi chimici toxici in tesuturile organismului uman.

 

* APE  POLUATE – Pesticide si alte chimicale toxice folosite in agriculturi, sau metale grele, solventi; clor in apa potabile; fluor in pasta de dinti (fluorul se claseaza pe locul doi dupa arsenic ca fiind cele mai otravitoare toxine).

 

* FUMATUL – Fumul de tigara contine peste 2.000 de compusi chimici, multi dintre ei otravitori sau carcinogeni

 

* TERAPII  HORMONALE gresit administrate

 

* MEDICAMENTE DE  INHIBARE  A  SISTEMULUI  IMUNITAR – Antibiotice, vaccinuri, medicatia anti-alergica sau post-operatorie dupa grefe de organe, etc.

 

* ADITIVI CHIMICI  IN  ALIMENTE – Au fost identificati pestre 3.000 in magazinele de consum din SUA. Printre cele mai frecvente se numara: indulcitori artificiali (aspartam, zaharina, ciclamate), conservanti, coloranti (mai ales Nr.2 si Nr.3), monoglutamat de sodium, benzoati, nitriti, etc.

 

* TOXICITATE CU  MERCUR SI ALTE METALE GRELE – Metalele grele interactioneaza ca radicali liberi cu mare agresivitate.

 

 

ALIMENTATIA  SI  DEFICIENTE  NUTRITIONALE

Starea noastra de sanatate sau de boala depinde in mare masura de alimentatie.  Cercetarile releva ca 60% din cazurile de cancer la femei, si 40% - la barbati sint provocate de urmatorii factori nutritionali:

 

* Comsum excesiv de proteina animala  care genereaza cantitati mari de deseuri metabolice dintre care unele pot fi convertite in nitrosamine si saruri de amoniu puternic cancerigene.  Produsele de carne in SUA contin in general, cantitati mari de grasimi si toxine lipo-solubile (pesticide, ierbicide).  In special carnea de vaca este periculoasa (cancer mamar sau de prostata).  Alti factori cancerigeni apar la gatit in conditii de temperatura inalta si timp indelungat ( carne fripta sau la gratar).  Recomandabil: fiarta sau la cuptor

* Consum excesiv de carbohidrati/zahar rafinat – Se considera ca zaharul si faina alba au efect negativ nemijlocit asupra dezvoltarii cancerului, anulind chiar efectul benefic al alimentelor protectoare cum este fibra vegetala.  Cind se consuma zahar, sau produse pe baza de zahar, organismul produce insulina, iar excesul de insulina promoveaza cancerul mamar la fel ca si estrogenul.  Zaharul si produsele pe baza de zahar au o capacitate remarcabila de debilitare a sistemului imunitar.  Fenomenul incepe la 30 de minute dupa ingerarea zaharului, si se poate mentine 5 ore.  Asta inseamna ca sistemul imunitar al multor americani este cronic (fara intrerupere) afectat prin consumul excesiv de zahar, ascuns in multe allimente rafinate.

* Consum excesiv de fier – Multe din cazurile de cancer actuale in SUA ar putea fi datorate unui consum excesiv de carne de vita (sursa foarte bogata in fier).  Nu se stie clar daca fierul sau grasimea de vaca (contaminata de antibiotice si hormoni) promoveaza dezvoltarea tumorilor, dar excesul de fier genereaza cu certitudine un mare volum de radicali liberi distrugatori.  Alte surse cumulative ar fi adaosul de fier in toate produsele de panificatie, proportia inadecvata a fierului in complexele vitaminice, si oalele sau tigaile din bucatarie.

* Consum excesiv de alcool (inclusiv bere)  - Alcoolul poate accelera dezvoltarea unei tumori prin inhibarea unor componente ale sistemului imunitar.

* Consum excesiv de cafeina – Mai ales in cafea, ceai (excluzind ceaiul de plante), produse cola si ciocolata.  Excesiv inseamna peste 3 cafele pe zi.  Cafeina poate afecta structura genetica si poate submina mecanismele normale de corectie la nivelul AND.

* Stresul cronic Sporeste riscul inbolnavirii de cancer prin vlaguirea sistematica a sistemului imunitar si dereglarile hormonale pe care le antreneaza.

* Stari afective toxice – Ele reprezinta o realitate chimica in organism (emotii negative si principii absolute sustinute cu patima)

* Hipotiroidism

* Toxicitate intestinala si perturbari de digestie – Situatia apare cind intestinele devin supraincarcate si intoxicate, in functie de ce si cum mincam, si in functie de modul in care eliminam deseurile de digestie.  Se creeaza o stare de toxicitate in organism si incapacitate de a mai absorbi nutrientii necesari mentinerii starii de sanatate.  Tranzitul intestinal al multor persoane atinge recordul de 50-70 ore in prezent, ceea ce inseamna ca scaunul are timp sa intre in descompunere, micro-organismele daunatoare au timp sa prolifereze, iar toxinele au timp sa se dezvote si sa otraveasca tesuturi.  Alimente care produc secretii de mucus (lactate, oua, carne) aduc o contribuie substantiala la incetinirea tranzitului intestinal.  In urma ingerarii acestor alimente (si mai ales, insotite de produse din faina), un strat mucoidal se formeaza pe peretii interiori ai intestinelor.  Acest strat blocheaza absorbtia in singe a substantelor nutritive de baza, si ofera un mediu ideal de proliferare a bacteriilor, ciupercilor (fungi), drojdiilor si parazitilor.  Acest scenariu creeaza conditia de disbioza ( dezechilibru in flora intestinala): continutul intestinului se descompune (putrezeste) generind compusi chimici vatamatori.

* Paraziti

* Virusuri

* Blocajul organelor si cailor de detoxificare , cu precadere FICATUL.  Pentru a preveni cancerul cu succes, sistemul de detoxificare al ficatului trebuie sa functioneze optim.   In caz contrar, ficatul nu mai poate descompune si elimina multitudinea de agenti cancerigeni cu care se confrunta zilnic.  Organismul devine vulnerabil.

* Abundenta de radicali liberi   Radicalii liberi sint molecule foarte instabile ( le lipseste un electron din structura atomica) si cauta cu aviditate si viteze nucleare sa fure un electron dintr-o alta molecula; aceasta este implicit destabilizata, devine la rindul ei un radical liber…deci o nesfirsita reactie in lant cu efecte devastatoare pentru organism.  Organismul devine cimpul de batalie al acestor focuri incrucisate.  Radicalii liberi ajung in organism pe toate caile (aer, apa, hrana), iar o alta parte este produsa de organism in cursul unor procese interne (generarea de energie ATP, metabolismul grasimilor, actiunea imunitara a limfocitelor, activitatea detoxifianta a ficatului, etc.  Diferenta dintre o funtionare normala a sistemului imunitar (inclusiv dezactivarea radicalilor liberi) si initierea unui potential proces cancerigen consta in volumul de antioxidanti disponibili in organism.  Antioxidantii (anti-oxidare) sint substante biochimice naturale care protejeaza celulele vii prin cedarea cu usurinta a unui electron.  Multi dintre oxidanti sint nutrienti (cu precadere vitamina C si Vitamina E), iar altii sint produsi de organism (glutationa).

* Deficit de oxigen la nivel celular – Una dintre numeroasele teorii asuprea cancerului apartine biochimistului german Otto Warburg, laureat al Premiului Nobel (1931) pentru descoperirea conform careia deficienta de oxigen si fermentatia la nivel celular sint trasaturi proprii cancerului.  Conform acestei teorii, cind sint private de oxigen, celulele revin la starea lor “primitiva”, generind energie nu pe baza de oxigen (toate celulele din organismul uman sau animal produc energie folosind oxigenul – respiratia aeroba -), ci prin fermentatia zaharului (glucozei).   Glucoza se descompune in acid lactic si creeaza un dezechilibru al raportului acid/baza in organism (factorul pH sanguin).  Pe masura ce aciditatea singelui creste, devine tot mai greu pentru fiecare celula sa foloseasca oxigen.  “Toate celulele normale au absoluta nevoie de oxigen”, releva Warburg, “pe cind celulele canceroase pot supravietui in lipsa acesuia”.   Deficienta de oxigen in organismul uman apare in urma expunerii indelungate la aerul poluat al oraselor, ca rezultat al unei respiratii superficiale (nu profunde), al sclerozei, al bolilor de plamini, sau lipsei de miscare.

* Oncogene (onco=masa tumorala).  Oncogenele sint gene din structura AND care initiaza masa tumorala si pe care cercetatorii le-au identificat ca fiind capabile sa cauzeze, initieze sau declansseze cancerul.  Se considera ca oncogenele transforma celule norrnale in celule canceroase, si 20% din bolile de cancer la om sint partial declansate de aceste mutatii oncogenetice.  La oamenii sanatosi, activitatea oncogenelor este anihilata de alte gene (denumite anti-oncogene) avind rolul de suprimare a tumorilor.  In conditii de viata normala, anti-oncogenele preintimpina multiplicarea celulara necontrolata ce poate conduce la formarea tumorilor.

* Predispozitie genetica  In prezent, cercetatorii folosesc termenul de sindrom al cancerului mostenit din familie care descrie tendinta unor anumite tipuri de cancer (mamar, de colon sau ovarian) de a se declansa la generatiile urmatoare in cadrul aceleiasi familii.  Multi cercetatori considera ca aceste cancere mostenite se explica prin mutatii genetice care au loc la un moment dat la nivelul genelor de dezactivare a unor tipuri de tumori cancerigene (melanom si cancer pancreatic, cancer mamar si ovarian, cancer uterin si de colon, sarcom cerebreal).

 

 

 

PREVENIREA CANCERULUI

 

La acest capitol, se pot face multe.  Esential este mentinerea unui SISTEM IMUNITAR SANATOS SI POTENT.  Aceasta se poate realiza

 

    * printr-un consum cit mai des de nutrienti care fortifica sistemul imunitar

    * prin evitarea alimentelor care stinjenesc sau blocheaza functionarea sistemului imunitar

    * prin reducerea stresului emotional si mental din viata de zi cu zi

    * printr-o cura de 4 luni pe an cu ZEOLIT.

 

DIETA  si  NUTRITIA

 

Cancerul pare sa fie o boala de nutritie si stil de viata, ceea ce se releva in multe din publicatiile medicale.  O mare proportie din cazurile de cancer se asociaza cu factori de dieta.  Institutul National American pentru Cancer (NCI) recomanda reducerea grasimilor din alimentatie in proportie de sub 30% din totalul zilnic de calorii, si sporirea consumului de vegetale, zarzavaturi si fructe proaspete.  Este necesar ca acestea sa fie ecologice (teoretic, ne-contaminate de pesticide, ierbicide si fertilizatori chimici cancerigeni, si mult mai bogate in vitamine, minerale si alti nutrienti), iar carnea sa fie consumata preferential la cuptor (in sos, apa sau vin, si acoperita) sau fiarta.

 

Fireste, se recomanda reducerea consumului de zahar, alcool si cofeina, precum si evitarea alimentelor super-procesate (contin grasimi hidrogenate, aditivi, coloranti, conservanti – chimicale cancerigene identificate de organism ca agenti ostili).

 

 

SUPLIMENTE UTILE IN PREVENTIA SI TRATAMENTUL CANCERULUI

* Zeolitul regleaza PH-ul prganismului, extrage cationic de la metale grele, pesticide, ioni radioactivi pana la virusi, bacterii si alti agenti patogeni, este antioxidant si extrage de pe vasele de sange LDL colesterol si alte depuneri, distruge celula tumorala. Poate fi comandat de  pe acest site.

* Vitamina C Alcalina-  In forma sa bazica, vitamina C combina efectul benefic de antioxidant cu cel de alcalinizare a tesuturilor, deoarece formeaza cu apa o solutie alcalina.. Printre componentele imunitare cele mai active impotriva agentilor cancerigeni se numara celulele ucigase (natural killer cells) care devin active numai daca contin o proportie relativ mare de vitamina C.  De asemenea, vitamina C stimuleaza prductia de interferon.  Si sa nu uitam ca spre deosebire de animale, organismul uman nu isi poate produce propria vitamina C, si deci trebuie luata din alimentatie si suplimente. Vitamina C Alcalina - 150gr. pulbere/40ron poate fi comandata direct de aite-ul nostru.

* Calciul – vital pentru sistemul osos, pentru protectia impotriva cancerului de colon si pentru metabolismul celular. ZEOLITUL prin schimb cationic aduce un aport de Calciu in organism. Poate fi comandat de pe acest site.

* Magneziul – implicat in sinteza ADN si ARN, si in mentinerea balantei acid/baza (pH) din singe si tesuturi. ZEOLITUL prin schimb cationic ofera organismului un supliment de Magneziu. Poate fi comandat  de pe acest site.

* Usturoi – valente extraordinare.  Necesita un capitol separat. Poate fi comandat pe acest magazin ontrand la Catalog Coral Club

* Broccoli – SGS (extrasul din muguri de Broccoli salbatec) blocheaza dezvoltarea tumorilor.  Putine calorii.  Multa fibra.  Bogata in vitamina C si caroten

* Varza – (inclusiv varietatile chinezesti).  Activeaza enzimele de detoxficare ale ficatului.  Antioxidanta.  Coordoneaza celulele albe din singe (leucocite), denumite “gunoierii sistemului imunitar”, si citokinele (mesageri intre componentele sistemului imunitar).  Intrucit sulful din componenta varzei poate inhiba activitarea glandei tiroide, se recomanda a se consuma gatita

* Vasc, poate ajuta in stoparea evoultiei cancerului.

* Rosiile – contin licopena (carotenoid – pigmentul rosu) cu proprietati antioxidante si protectoare in special impotriva cancerelor de prostata, cervical, interstinal.  Sosul sau pasta de tomate sint mai concentrate in licopena decit rosiile proaspete

* Ciupercile Terapeutice – stimuleaza sistemul imunitar, cordul si longevitatea. Una dintre cele mai studiate ciuperci este varietatea “Shiitake” cu efect de neutralizare a celulelor canceroase. Rezultate de exceptie s-au obtinut insa si cu “Reishi – Ganoderma”, “Maitake” in special produsele cu procentaj mare de D-fraction iar in ultimul timp s-a remarcat “Yun-Zhi” deaemenea cunoscuta sub denumirea de “Turkey Tail” (Coada curcanului). Specialistii Japonezi a reusit sa incruciseze anumite specii de ciuperci terapeutice si apoi sa extraga din miceliul acestora o substanta denumita AHCC (Active Hextrose Correlated Compound) folosita cu succes in Japonia in tratamentul cancerului si a Hepatirtei C. o alta ciuperca cu mare potential terapeutic in cancer si cu efecte excelente in recuperarea post chemo sau radio terapie este “Cordiceps”.Toate ciupercile terapeutice pot fi gasite pe site-ul nostru: www.cosmeticabio-zeolit.com

* Acizii grasi Omega-3 – parte integrala a tuturor membranelor celulare din organism si a organelor cu proportie mare de grasime (creier, glande mamare).  Inhiba mai ales cancerul mamar. Sursa principala animala de omega-3 este grasimea pestilor  din apele reci de adincime, iar sursa vegetala este uleiul de in. Poate fi comandat pe acest site-producator Helcor, subdomeniu Tonice sistem nervos sau pe site: www.cosmeticabio-zeolit.com

* Oxigenul – oxigenul este un element vital pentru buna functionare a celulelor. Celulele canceroase nu se pot dezvolta in prezenta oxigenului. Insuficienta oxigenare a celulelor sta la baza initierii multor cancere. Suplimentarea cu Oxigen Aerobic poate aduce un aport suplimentar de oxigen in sange benefic in preventia cancerului dar si pentru o buna functionare a creierului sau a muschiului cardiac. Produsul Oxigen Aerobic-oxigen electrolitic stabilizat patent Canada poate fi gasit pe site: www.cosmeticabio-zeolit.com.

*MSM - metilsulfonilmetanul este o altă substanţă folosită pentru tratarea afecţiunilor localizate la nivelul articulaţiilor, o sulfură nemetalică foarte răspândită în natură. Sulful este al patrulea mineral din componenţa organismului uman şi are un rol esenţial în derularea proceselor de creştere şi regenerare. Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra articulaţiilor, MSM-ul îmbunătăţeşte starea generală de sănătate reducând stresul şi prevenind stările de anxietate, mărind capacitatea organismului de a produce insulina şi conferind un impuls antioxidanţilor, aminoacizilor, mineralelor şi vitaminelor. Contribuie la refacere structurii ADN a celulei. Poate fi gasit pe acest site la Catalog Coral Club, sau pe site: www.cosmeticabio-zeolit.com

* Resveratrol.

 Antioxidant prin stimularea activităţii enzimelor SOD, GSH, catalază, neutralizarea radicalilor liberi şi potenţarea efectelor antioxidante ale vitaminelor C si E. Rol antiaterogen prin reducerea peroxidării lipidice, scăderea LDL şi inhibarea agregării plachetare, stimularea NOS şi producţia de oxid nitric vasodilatator.

Antiinflamator prin inhibarea activităţii COX2 şi a sintezei prostaglandinelor proinflamatoare.

Antitumoral prin inhibarea CYP450, c-fos, NF-B, AP-1, respectiv stimularea reparării ADN mutant sau a apoptozei celulelor modificate.

Hepatoprotector şi agonist competitiv al aril-hidrocarburilor genotoxice. Estrogen-like.

Bactericid şi antifungic, ca fitoalexina.

Anti-aging.

Poate fi achizitionat de pe acest site

* Fibra vegetala -  inglobeaza si transporta toxinele spre eliminare din organism.  Se recomanda cel putin 30 gr de fibra zilnic

* Bacterii benefice – cea mai comuna este Acidofilus.  Colonizeaza intestinul subtire sanatos. Functii: 1. Activeaza direct impotriva tumorilor; 2. Detoxifica (prevenind formarea toxinelor cancerigene); 3. reduce nivelul colesterolului; 4. mareste competenta imunologica (contribuind la producerea de vitamine din complexul B); 5. controleaza ne-proliferarea bacteriilor si drojdiilor potential patogene din intestinul subtire

* Mirodenii – pulberea de curry (specifica bucatariei indiene), usturoi, ardei rosu iute (cayenne), rozmarin, cimbru, ginger, coaja de lamiie.  Efecte benefice multiple: anticancer, antioxidant, alcalinizante

* Argint coloidal - antiinflamator, bactericid, antiviral, antifungic, antiparazitar, anticancerigen, depurativ general. Acţionează împotriva unei game largi de microorganisme ca stafiolococi, streptococi, fungi (peste 600 de tipuri de

germeni patogeni). Poate fi achizitionat de pe acest site.

* Supozon T

Acţiuni: Puternic antibiotic natural, antimicotic, cicatrizant, regenerator al mucoaselor. Se utilizează în terapile Panchakarma pentru eliminarea toxinelor. Stimulează circulaţia locală. Efecte secundare: fortifică sistemul nervos, articulaţiile şi musculatura.

Indicaţii: hemoroizi, polipi colorectali, infecţii intestinale sau vaginale, anexită, febră, emaciere, adenom sau adenocarcinom de prostata. Folosite şi in terapia de imunostimulare la copii.

* Apa – foarte important sa procurati apa curata, filtrata sau de izvor, lipsita de toxine cancerigene, pesticide sau toxine industriale.  Este singura cale da a elimina toxinele odata extrase din organe si deversate in singe de organism. In lipsa apei care sa le dizolve si sa le transporte spre organele de eliminare, toxinele se re-depoziteaza in tesuturi (auto-intoxicatie). Studii recente au aratat insa ca apa pe care o consumam s-ar putea sa nu fie apa de care organismul nostru are nevoie. Apa cea mai buna ar fi apa care daca nu este identica cel putin este aproape de "apa primordiala" in snesul ca are caracterele magnetice ale acesteia (spinii atomilor din compozitia apei care determina magnetismul acesteia sunt in faza creind un camp magnetic compatibil cu cel al organismului). In acest sens au aparut anumite produse care corecteaza magnetismul apei. O "apa buna" trebuie de asemenea sa fie alcalinizanta. Un mod simplu de a obtine aceasta alcalinizare este adaugarea in apa a catorva picaturi de Minerale Trasoare Coloidale sau de Calicu Coral. De asmenea intr-un litru de apa plata se poate pune o lingurita de ZEOLIT pulbere. ZEOLIT PULBERE poate fi comandat de pe acest site.

* Toxine din mediul inconjurator – atentie la chimicalele si contaminantii cancerigeni la care va expuneti zilnic (produse folosite in bucatarie, gradina, cosmetice, ambalaje, bauturi,doctorii, materiale dentare, etc.)  Efectul lor este cumulativ.  Inlocuiti chimicalele de curatire din baie si bucatarie cu o solutie din apa, otet, bicarbonat de sodiu, borax.

* Stres – in conditii de boala, este foarte important sa se examineze aspectele majore de viata (locul de munca, inter-relatiile sociale si de familie, conditiile de trai si locuinta, viata sexuala), pentru o atenuare a tensiunilor mentale si emotionale (corelate cu starea sau frica de boala)

* Minerale Trasoare Coloidale refac balanta mineralelor rare si alcalinizeaza organismul la nivel celular

ZEOLIT

 

PROPRIETATI:

. extrage cationic:

       - metale grele

       - pesticide

       - ierbicide

       - ioni radioactivi

       - xenoestrogeni

 . virusi, bacterii si alti agenti patogeni

 . regleaza PH-ul organismului

 . antioxidant - extrage cationic LDL colesterol, depunerile de ateroame, cheaguri de sange,etc

 . distruge celula tumorala

CUM DISTRUGERE ZEOLITUL  CELULA CANCEROASA

 

Zeolit  poate fi folosit si în mod regulat pentru prevenirea cancerului, pentru ca poate în primul rând sa omoare orice celula canceroasa ce s-ar putea dezvolta.

 

Studiile realizate pe culturi de celule canceroase au evidentiat rolul zeolitului in stoparea bolii canceroase. Concluzia a fost: zeolitul se ataseaza de celulele maligne, care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale, si le distruge, stimuland productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza  receptionarea semnalelor de  crestere de catre tumori.

 

Celulele normale au o încarcatura neutra, în timp ce, celulele canceroase au o încarcatura electrica negativa. Moleculele de zeolit incarcate cu sarcina ionica negativa, extrag toxinele din organism care sunt incarcate pozitiv – fenomenul se numeste schimb cationic. Dupa acest proces molecula de zeolit devine usor pozitiva si astfel se lipeste de membrana celulei canceroase. Apoi intra in celula canceroasa, unde incepe un proces de distrugere. Partea tri-metalica a zeolit-ului omoara nucleul celulei si citoplasma ei. Unele celule sunt distruse în momentul în care citoplasma explodeaza, altele în momentul în care peretele si membrana cedeaza datorita distrugerii nucleului. Datorita încarcaturii ionice, zeolitul atrage doar celulele bolnave, nu afecteaza în niciun fel pe cele sanatoase.  Mecanismul de actionare a Zeolit-ului impotriva celulelor canceroase este unic si nemaiantalnit la nicio alta substanta. Teoretic, are puterea de a absorbi o cantitate imensa de toxine incarcate pozitiv, si de a neutraliza efectul acestora in cauzarea cancerului. In timpul acestui proces, Zeolitul dezvolta o usoara incarcatura pozitiva, iar in acel moment este atras spre membranele negative ale celulelor canceroase. Atunci cand zeolitul este in interiorul celulei, se activeaza enzima P21. Aceasta enzima are abilitatea de a controla progresia ciclului celulei. Activarea enzimei  P21 opreste cresterea tumorii.

 

De mentionat ca zeolitul actioneaza numai asupra celulelor bolnave care au sarcina ionica negativa, si nu are efecte daunatoare asupra celulelor sanatoase care au sarcina ionica neutra.

 

 

 

TRATAMENTE

 

Pentru afectiunile tumorale maligne sau benine, in functie de stadiul bolii, precum si pentru numeroase alte efectiuni, ZEOLIT-ul trebuie asociat cu:

           . Stemulin

           . Resveratrol

           . Vitamina C Alcalina

           . Noni Tropical

           . Germaniu-GE 132

           . AHCC

           . Argint coloidal

           . Supozon T

           . Omega 3Q 10

Toate aceste produse se pot achizitiona direct de acest site. Veti beneficia de sfaturile si dozele corespunzatoare, deoarece colaboram cu Dl. Ovidiu Chis Miron.

Toate preturile afisate sunt preturi depozit producator si nu contin adaos comercial.

anpc Viziteaza magazinul biostem-zeolit.ro pe compara pret Viziteaza magazinul Biostem-zeolit.ro pe ShopMania Indecis - Compara preturi produse